English Polski Harmónia szépségszalon
English Polski
Harmónia szépségszalon

Vörösmarty úti apartmanjaink


A Harmónia Apartmanház 4 nagy alapterületű, külön bejáratú lakrésszel rendelkezik, amelyek 4 helységből állnak. A lakásaok modern stílussal, tágas terekkel és magas színvonalú felszereltséggel teszik feledhetetlenné a nálunk töltött pihenést. A luxusapartmanok 2 külön bejáratú, hangszigetelt hálószobákkal, jól felszerelt konyha-étkezőkkel, modern fürdőszobákkal rendelkeznek, egyenként 5 és 6 személy befogadására alkalmasak, igény esetén pótágyazhatóak. A nagy alapterületnek köszönhetően kényelmes pihenést biztosítanak családoknak, baráti társaságoknak egyaránt. Apartmanonként kettő nagyképernyős LCD TV, internet hozzáférés(wifi) áll vendégeink rendelkezésére. A dél-keleti tájolású apartmanok ablakai a csendes pihenőudvarra néznek.

ROSÉ APARTMAN - 60+ négyzetméteres emeleti, dél-nyugati tájolású, 2 különálló hang és hőszigetelt hálószobával akár 6 felnőtt befogadására alkalmas. Hálószobánként 1 nagyméretű franciaágy, valamint 1 egyszemélyes ágy biztosítja a pihenést. Egy további pótágy elhelyezésének lehetőségével. A konyhában elektromos főzőlapos tűzhely, a főzést szolgáló edényekkel, fagyasztófiókos hűtőszekrény, mikrohullámú és grillsütő, kávéfőző, kenyérpirító valamint a férőhelynek megfelelő mennyiségű étkészlet, evőeszköz és egyéb konyhai kiegészítők állnak a lakók rendelkezésére. A fürdőszobában magastálcás zuhanyfülke található törölköző- és hajszárítóval.

CSILLAG APARTMAN - 60- négyzetméteres tetőtéri, dél-keleti tájolású, a ROSÉ apartmanhoz hasonló elrendezésű, 2 külön bejáratú hő és hangszigetelt hálószobával,nagyméretű francia ágyakkal és kanapéággyal, 5 felnőtt és 1 gyermek befogadására alkalmas, pótágy elhelyezésének lehetőségével. A konyhában elektromos főzőlapos tűzhely, a főzéshez szükséges edényekkel, fagyasztófiókos hűtőszekrény, mikrohullámú és grillsütő, kávéfőző, kenyérpirító, valamint a férőhelynek megfelelő mennyiségű étkészlet, evőeszköz és további konyhai kiegészítő eszközök állnak vendégeink rendelkezésére. A fürdőszoba itt is magastálcás zuhanykabinnal, haj- és törölközőszárítóval ellátott.

BIKAVÉR APARTMAN - 60 négyzetméter alapterületű földszinti, dél-keleti tájolású apartmanunk udvari kapcsolatú. 1 külön bejáratú hálószoba, egy étkező-nappali, konyha, fürdőszoba és 2 wc található. A hálószobában egy nagyméretű franciaágy, a másik szobában 1 nagyméretű franciaágy és egy nyitható kanapéágy biztosítja az éjszakai feltöltődést a következő napra. A lakás összesen 5 vendég kényelmes befogadására alkalmas, igény esetén a kihúzható pótágy lehetőségével. A konyhában mikrohullámú sütő, fagyasztófiókos hűtőszekrény, elektromos főzőlapos tűzhely, kávéfőző, valamint a férőhelynek megfelelő mennyiségű edények, étkészlet, evőeszközök és konyhai kiegészítők állnak kedves vendégeink rendelkezésére. Ehhez az apartmanhoz 2 különálló wc tartozik. A fürdőszoba nagyméretű, mosógéppel ellátott. Méretéből adódóan kényelmes, modern zuhanyfülkés alacsony zuhanytálcás, haj- és törölközőszárítóval felszerelt. Az apartman a parkolóból akadálymentesen megközelíthető de NEM teljeskörűen akadálymentes.

LEÁNYKA APARTMAN - 60+ négyzetméteres földszinti, dél-nyugati tájolású, utcára néző ablakokkal, 2 különálló hang és hőszigetelt hálószobával akár 6 felnőtt befogadására alkalmas. Hálószobánként 1 nagyméretű franciaágy, valamint 1 egyszemélyes ágy biztosítja a pihenést. Egy további pótágy elhelyezésének lehetőségével. A konyhában elektromos főzőlapos tűzhely, a főzést szolgáló edényekkel, fagyasztófiókos hűtőszekrény, mikrohullámú és grillsütő, kávéfőző, kenyérpirító valamint a férőhelynek megfelelő mennyiségű étkészlet, evőeszköz és egyéb konyhai kiegészítők állnak a lakók rendelkezésére. A fürdőszobában magastálcás zuhanyfülke található törölköző- és hajszárítóval.

Kedves Vendégeink!
Felhívjuk figyelmüket, hogy apartmanházunkban házi kedvenceket sajnos nem tudunk elszállásolni.
Megértésüket nagyon köszönjük!

Egyedi kérésekkel, kérdésekkel kapcsolatban kérjük írjon nekünk emailt, a kapcsolatok menüpontban. Mindenben készséggel állunk kedves vendégeink szolgálatára! Bízunk benne, hogy apartmanjaink kiváló feltételt biztosítanak ahhoz, hogy a nálunk töltött pihenés alkalmával ráhangolódhassanak a testi-lelki harmóniára!