English Polski Harmónia szépségszalon
English Polski
Harmónia szépségszalon

Vörösmarty úti apartmanjaink


A Harmónia Apartmanház 4 nagy alapterületű, külön bejáratú lakrésszel rendelkezik, amelyek 4 helységből állnak. A lakások modern stílussal, tágas terekkel és magas színvonalú felszereltséggel teszik feledhetetlenné a nálunk töltött pihenést.

Az exkluzív apartmanok 2 külön bejáratú (Bikavér apartman kivételével), hangszigetelt hálószobákkal, jól felszerelt konyha-étkezőkkel, modern fürdőszobákkal rendelkeznek, egyenként 6-8 személy kényelmes befogadására alkalmasak, de igény esetén pótágyazhatóak. A nagy alapterületnek köszönhetően kényelmes pihenést biztosítanak családoknak vagy baráti társaságoknak egyaránt. Apartmanonként kettő nagyképernyős LCD TV (Leányka apartmanban 1 db), korlátlan internet hozzáférés (wifi), music center/rádió áll vendégeink rendelkezésére.

A dél-keleti tájolású apartmanok ablakai a csendes pihenőudvarra vagy a belvárosra néznek, a dél-nyugati tájolású lakások abalakai pedig a külvárosra (emeleti) és a főútra (földszinti). Két földszinti apartmanunk, a BIKAVÉR és a LEÁNYKA, összenyithatóak így nagyobb társaságoknak ideális választás lehet ha egy szinten, együtt szeretnének kikapcsolódni. Az emeleti Rosé és Csillag valamint a földszinti Leányka apartmanunk klimatizált, a földszinti Bikavér apartmanunk pedig ventillátorral ellátott a nyári időszakban. Vendégeink külön kérhetnek vasalót és vasalódeszkát is ha erre szükségük lenne. Kisgyermekkel érkezők babaágyat, fürdetőkádat kérhetnek ingyenesen ha szükségük van ezekre a kiegészítőkre.

Jöjjenek el és próbálják ki, milyen megszállni a Harmónia Apartmanházban, az Agria Park bevásárlóközpont szomszédságában, majdnem félúton a belváros(4-500m) és a Szépasszonyvölgy(8-900m) között. Várjuk Önöket nagy szeretettel!

ROSÉ APARTMAN - 60+ négyzetméteres emeleti, dél-nyugati tájolású, KLIMATIZÁLT lakás. 2 különálló hang és hőszigetelt hálószobájával 8 felnőtt vagy 7 felnőtt + 2 gyermek számára nyújt kényelmes szállást alapesetben. Az egyik hálószobában egy nagyméretű franciaágy valamint egy kihúzható teljes értékű kanapéágy található (4 személy számára), a másik hálószobában egy nagyméretű franciaágy valamint egy kanapéágy lett elhelyezve (3 személy számára), a nappali pedig egy kihúzható heverővel további 1-2 személy számára biztosíthatja a pihenést. Igény szerint pótágyazhatató +1 vagy +2 fő részére, így maximum 10 fő befogadására lesz alkalmas. A konyhában indukciós főzőlapos tűzhely, a főzést szolgáló edényekkel, fagyasztófiókos hűtőszekrény, mikrohullámú és grillsütő, Szarvasi kávéfőző, kenyérpirító valamint a férőhelynek megfelelő mennyiségű étkészlet, evőeszköz és egyéb konyhai kiegészítők állnak a lakók rendelkezésére. A privát fürdőszobában magastálcás zuhanyfülke található törölköző- és hajszárítóval.

CSILLAG APARTMAN - 60- négyzetméteres tetőtéri, dél-keleti tájolású, KLIMATIZÁLT lakás. A ROSÉ apartmanhoz hasonló elrendezésű, 2 külön bejáratú hő és hangszigetelt hálószobával, 7 felnőtt részére kényelmes, de maximum 6 felnőtt és 2 gyermek elszállásolására alkalmas alapesetben. Az egyik hálószobában egy nagyméretű franciaágy és egy kanapéágy (3 személy részére), a másik hálószobában egy nagyméretű franciaágy és egy kanapéágy (3 személy részére), a nappaliban pedig egy kanapéágy található (1 személy részére). Igény szerint pótágyazhatató +1 személy részére, így 8 fő befogadására lesz alkalmas. A konyhában indukciós főzőlapos tűzhely, a főzéshez szükséges edényekkel, fagyasztófiókos hűtőszekrény, mikrohullámú és grillsütő, Szarvasi kávéfőző, kenyérpirító, valamint a férőhelynek megfelelő mennyiségű étkészlet, evőeszköz és további konyhai kiegészítő eszközök állnak vendégeink rendelkezésére. A privát fürdőszoba itt is magastálcás zuhanykabinnal, haj- és törölközőszárítóval ellátott.

BIKAVÉR APARTMAN - 60 négyzetméter alapterületű földszinti, dél-keleti tájolású KLÍMA NÉLKÜLI lakás kertre néző kilátással. 1 külön bejáratú hálószobával, egy étkező-nappalival, különálló kiskonyhával, 1 fürdőszobával és 2 wcvel. A hálószobában egy nagyméretű franciaágy (2 személy részére), a nappaliban pedig egy nagyméretű franciaágy és egy kinyitható, nagyméretű kanapéágy (4 személy részére) biztosítja az éjszakai feltöltődést a következő napra. Igény esetén pótágy(ak) elhelyezésének lehetőségét kínáljuk +2 személy részére. Az apartman összesen 6 vendég számára kényelmes, de maximum 8 fő befogadására alkalmas. A konyhában mikrohullámú sütő, fagyasztófiókos hűtőszekrény, indukciós főzőlapos tűzhely, Szarvasi kávéfőző, kenyérpirító valamint a férőhelynek megfelelő mennyiségű edények, étkészlet, evőeszközök és konyhai kiegészítők állnak kedves vendégeink rendelkezésére. Ehhez az apartmanhoz 2 egymástól elkülönített wc tartozik. A privát fürdőszoba mosógéppel ellátott, méretéből adódóan kényelmes, modern alacsony zuhanytálcás zuhanyfülkés, haj- és törölközőszárítóval felszerelt. Az apartman a parkolóból akadálymentesen megközelíthető de NEM teljeskörűen akadálymentes!
Fontos! Nagyobb társaságoknak előny lehet, hogy -igény szerint- egy közös ajtón keresztül összenyitható a LEÁNYKA apartmannal, így akár 13-14 fő kényelmesen, 16-17 fő pedig pótágyazva tudja a szállás ezen szintjét igénybe venni.

LEÁNYKA APARTMAN - 60+ négyzetméteres földszinti, dél-nyugati tájolású, KLÍMÁVAL ELLÁTOTT lakás utcára néző ablakokkal, 2 különálló hang és hőszigetelt hálószobával. (a fő út nappali, erős forgalmi zaja ebben az időszakban nyitott ablaknál zavaró lehet, illetve az éjszakai pihenést megzavarhatja azoknál akik a csendes éjszakához vannak szokva.) Hálószobánként egy nagyméretű franciaágy, valamint egy-egy nyitható kanapéágy (4-4 személy részére) biztosítja a pihenést. Egy további pótágy elhelyezésének lehetőségével az étkezőben +1 személy részére, így kényelmesen 7-8, pótággyal akár 9 felnőtt befogadására is alkalmas. Az ameriakai konyhában indukciós főzőlapos tűzhely, a főzést szolgáló edényekkel, fagyasztófiókos hűtőszekrény, mikrohullámú és grillsütő, Szarvasi kávéfőző, kenyérpirító valamint a férőhelynek megfelelő mennyiségű étkészlet, evőeszköz és egyéb konyhai kiegészítők állnak a lakók rendelkezésére. A privát fürdőszobában tálcás zuhanyfülke található wc-vel, törölköző- és hajszárítóval. Az apartman a parkolóból akadálymentesen megközelíthető de NEM teljeskörűen akadálymentes!
Fontos! Nagyobb társaságoknak előny lehet, hogy -igény szerint- egy közös ajtón keresztül összenyitható a BIKAVÉR apartmannal, így akár 13-14 fő kényelmesen, 16-17 fő pedig pótágyazva tudja a szállás ezen szintjét igénybe venni.

Kedves Vendégeink!
Felhívjuk figyelmüket, hogy apartmanházunkban házi kedvenceket sajnos nem tudunk elszállásolni.
Megértésüket nagyon köszönjük!

Egyedi kérésekkel, kérdésekkel kapcsolatban kérjük írjon nekünk emailt, a kapcsolatok menüpontban. Mindenben készséggel állunk kedves vendégeink szolgálatára! Bízunk benne, hogy apartmanjaink kiváló feltételt biztosítanak ahhoz, hogy a nálunk töltött pihenés alkalmával ráhangolódhassanak a testi-lelki harmóniára!