English Polski Harmónia szépségszalon
English Polski
Harmónia szépségszalon

Belvárosi apartmanjaink


Megnyitottuk új apartmanjainkat!

A Harmónia Belvárosi Apartmanok egy nagyméretű parkosított udvarban találhatóak, csendes, nyugodt környezetben.
A város zajától elszigetelve mégis a város szívében 4 önálló bejáratú apartmanlakás várja kedves vendégeit.
A kis és nagy lakások modern stílussal, tágas terekkel és magas színvonalú felszereltséggel teszik feledhetetlenné a nálunk töltött pihenést. Az exkluzív apartmanok jól felszerelt konyha-étkezőkkel, modern fürdőszobákkal rendelkeznek, egyenként 2-4-6 személy befogadására alkalmasak, igény esetén pótágyazhatóak.
A jól kihasznált alapterületnek köszönhetően kényelmes pihenést biztosítanak pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt.
Apartmanonként nagyképernyős LCD TV, korlátlan internet hozzáférés (wifi) áll a lakók rendelkezésére.
Vedégeinket hangulatos kerti millővel, grillezési lehetőséggel, és kerti bútorral felszerelt teraszokkal várjuk néhány lépésre a Bazilikától és a sétáló belvárostól, gyalogtávolságra az Egri termál strandtól, a Gárdonyi Géza színházzal szemben.
Az apartmanegyütteshez ingyenes parkolási lehetőség is tartozik, ahol biztonsággal parkoltathatják gépjárműveiket a hozzánk érkezők.
A keleti tájolású apartmanok ablakai a csendes belső udvarra néznek, melyek a pihenésre, a testi lelki harmóniára vágyó vendégeinknek kiváló választási lehetőséget biztosítanak egy rövid egri kirándulás vagy egy hosszú nyaralás alkalmával.

Kedves Vendégeink!
Felhívjuk figyelmüket, hogy apartmanházunkban házi kedvenceket sajnos nem tudunk elszállásolni.
Megértésüket nagyon köszönjük!

Egyedi kérésekkel, kérdésekkel kapcsolatban kérjük írjon nekünk emailt, a kapcsolatok menüpontban. Mindenben készséggel állunk kedves vendégeink szolgálatára! Bízunk benne, hogy apartmanjaink kiváló feltételt biztosítanak ahhoz, hogy a nálunk töltött pihenés alkalmával ráhangolódhassanak a testi-lelki harmóniára!

Új belvárosi apartmanjaink